top of page
Writer's pictureAntti Ikonen

Kaisa Salo osaksi Folksin tiimiä

Kaisa Salo liittyi tiimiimme 14.8.2024 ja vastaa Folksin työoikeuspraktiikasta vuoden loppuun asti.


Ennen Folksille siirtymistä Kaisa työskenteli suuressa palvelualan yrityksessä, jossa hän vastasi työsuhdeasioiden juridisesta neuvonnasta ja tuki organisaatiota laajasti työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä. Tätä ennen Kaisa toimi muun muassa konsulttina sekä Legal Counselina keskittyen työlainsäädännön lisäksi mm. tietosuojakysymyksiin sekä sopimusjuridiikkaan. Kaisalla on vahva in-house -tausta, sillä hän on kerryttänyt monipuolista kokemusta eri organisaatioiden juridisena neuvonantajana ja ollut keskeinen liiketoiminnan tuki erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Hänen syvällinen osaamisensa sekä työlainsäädännön että tietosuojan alalta tekevät hänestä arvokkaan vahvistuksen Folksin tiimiin.


Folksin toimitusjohtaja Antin ajatuksia tuoreesta vahvistuksesta:

"Folksin toimintatapa on tuottaa hyvin käytännönläheisiä, pragmaattisia ja liiketoimintaa ymmärtäviä ratkaisuja. Kaisan laaja in-house-kokemus, yhdistettynä hänen taustaansa konsultointiliiketoiminnassa, tukee tätä toimintatapaamme ja palvelee varmuudella parhaiten asiakkaitamme heidän työoikeudellisissa ja HR-liitännäisissä kysymyksissään."

Kaisa kuvailee tunnelmiaan seuraavasti:  

” Olen iloinen päästessäni osaksi Folksin asiantuntevaa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa asioita halutaan tehdä kokonaisvaltaisella otteella ja ratkaisukeskeisesti. Folksin asenne ja arvot, sekä tapa toimia asiakkaiden kanssa ovat vakuuttavia ja odotan innolla tulevia projekteja asiakasorganisaatioiden kanssa.”

Kaisa Salo
Kaisa Salo



bottom of page